Zgjidhja e peroblemeve tuaja ne menyre anonime

Mire se erdhet

Image

Haxhi Dervish OMER RUZHDIA (ADEMI)

SHERUES POPULLOR ME DHUNTI NGA I MADHI ZOT.

I nderuar lexues, une quhem Omer Ruzhdia. Jam besimtar i fese Islame por sherbimet qe ofrohen ne kete web site jane te vlefshme per njerezit pa dallim besimi sepse Zoti eshte NJE pamvaresisht se cfare feje individi ndjek. Jam edhe pjesetar i Tarikatit ALIJE-RIFAI pra futem nder Dervishane.

Duke qene i perkushtuar per 22 vjet ne kete Tarikate arrita te mesoj shume te fshehta, si nga te mirat dhe nga te keqijat e kesaj bote.

Zoti me dha mundesine te mesoj nga bota Mistike dhe te ve ne praktike shume nga keto mesime duke Sheruar ose gjetur Derman qindra njerezve ane e mbane Shqiperise dhe Diaspora, shqiptare dhe te huaj

Ketu ofrohen Sherime nga Xhindet, Shkrimet fetare. Semundje te ndryshme,Probleme familjare (ndarje, bashkime, fati etj..) Probleme te tjera. Parandalime te se keqes, Magji te ndryshme. Hapje rrisku. Gjithashtu edhe nga probleme te tjera qe nuk jane ketu ne liste sepse cdo problem eshte individual, personal dhe ndryshon nga njeri tjetri.

Deshmi Pune

quran Nje vajze e semure ne Itali (Italiane) Pasi i ishte bere magji nga i dashuri i saj, ajo kishte kaluar ne gjendje depresive duke ndenjur e izoluar,larg njerezve, duke qene edhe agresive....

KLIKONI KETU per me Teper

Haxhi Dervish OMER RUZHDIA

imamet

Do te habiteni kur ta kuptoni se sa shume probleme shkaktohen nga forca te nje dimensioni tjeter qe na rrethon. Por Gjithashtu do te jeni deshmitare se si e Mira lufton dhe fiton mbi te keqen dhe problemi juaj gjen rrugezgjidhje.....

Customer Supports

imametFale te Madhit Zot, Krijuesit te gjithesise, pata mundesine te mesoj edhe nga mjekesia popullore e lashte dhe moderne si dhe sherimin e problemeve te ndryshme qofte edhe psiqike me mjekime popullore te perbera nga bime medicinale.....